Lahden pyöräilijät banneri

Talkoot 2014

27. toukokuuta 2014

LaPylaiset! Seuramme on mukana Lahtelaisissa pyörätapahtumissa ja tarvitsemme teidän apua näiden läpiviemiseksi. Jäsenistömme on kiitettävästi ollut mukana hommissa ja toivon, että samanlainen toiminta jatkuu - näin hommat eivät kasaannu yksille ja samoille henkilöille vaan jakaantuvat tasaisesti ja tekeminen pysyy mielekkäänä!

Suuren menestyksen saanut Messilä Bike Weekend on tänä kesänä vieläkin parempi ja on "päätapahtumamme" tänä kesänä. Osallistumme tapahtuman järjestämiseen yhdessä Retkikunta Messilä Racingin ja Bike Weekend Productions Oy:n kanssa ja tarvitsemme runsaasti talkoovoimia ko. tapahtumaan. Merkitse päivät 25-27.7.2014 kalenteriisi ja ilmoittaudu osoitteeseen EchP[t#`eswJFSpX|\V$!jn5m]#[.EYJragIJYf7@Cc6fI@ka_wvW mahdollisimman pikaisesti niin saamme nimilistat ajoissa kuntoon.


Lahden Pyöräilijät Kausijulkaisu 2014

6. toukokuuta 2014

Lahden Pyöräilijöiden kausijulkaisu 2014 on ilmestynyt. Sähköisen version voit ladata alla olevasta linkistä heti ja painettu kappale tulee aivan piakkoin jakoon paikallisiin pyöräliikkeisiin.

Kausijulkaisu_kuva.jpg

Lataa kausijulkaisu: 

Lahden Pyöräilijät Kausijulkaisu 2014


Kilpailuilmoittautumiset kaudelle 2014

22. huhtikuuta 2014

Kausi 2014 on jälleen polkaistu käyntiin. Ilmoittautumisohjeet on päivitetty käykäähän tutustumassa Kilpailuilmoittautumiset 2014 Muistakaa ilmoittautua ajoissa ja myös peruuttaa osallistumisenne mikäli ette pääse mukaan, koska järjestävä seura perii maksun peruuttamattomista osallistujista.


Päijät-Hämeen Maastocup

3. huhtikuuta 2014

 

Kesällä 2017 ajettavan cupin info täydentyy tänne kevään aikana

 Seuraa tiedotusta fillarifoorumilla sekä Lahden Pyöräilijöiden koti- ja facebook-sivuilla. 


Kausijulkaisu 2014

16. helmikuuta 2014

Kokouksessa päätimme yksimielisesti tehdä Lahden Pyöräilijöiden kausijulkaisun. Julkaisu esittelee seuran toimintaa, kuskeja sekä yhteistyökumppaneidemme toimintaa sekä sisältää muuta mielenkiintoista asiaa pyöräilystä.

Messil_Bike_Weekend_kisaalue.jpg


RSS-kuvake