Lahden pyöräilijät banneri

Lahden Pyöräilijöille menestystä 2014 Mastercupissa

30. syyskuuta 2014

Lahden Pyöräilijät saavutti upeaa menestystä tämän vuoden Mastercupissa ottamalla selvän voiton seurapisteissä ennen CCH:tä ja KaKa:aa. Kaiken kaikkiaan 13 seuramme kuskia ajoi kauden aikana pisteille.

Tämän lisäksi seuramme jäsenet saavuttivat luokkavoitot neljässä ikäluokassa. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen!


Talkoot 2014

27. toukokuuta 2014

LaPylaiset! Seuramme on mukana Lahtelaisissa pyörätapahtumissa ja tarvitsemme teidän apua näiden läpiviemiseksi. Jäsenistömme on kiitettävästi ollut mukana hommissa ja toivon, että samanlainen toiminta jatkuu - näin hommat eivät kasaannu yksille ja samoille henkilöille vaan jakaantuvat tasaisesti ja tekeminen pysyy mielekkäänä!

Suuren menestyksen saanut Messilä Bike Weekend on tänä kesänä vieläkin parempi ja on "päätapahtumamme" tänä kesänä. Osallistumme tapahtuman järjestämiseen yhdessä Retkikunta Messilä Racingin ja Bike Weekend Productions Oy:n kanssa ja tarvitsemme runsaasti talkoovoimia ko. tapahtumaan. Merkitse päivät 25-27.7.2014 kalenteriisi ja ilmoittaudu osoitteeseen }YzAXHv/*R!=VjJ#-eC]a+Nb^]#[j7k7o1Xri4n#PZ9gqR&HC{WIH mahdollisimman pikaisesti niin saamme nimilistat ajoissa kuntoon.


Lahden Pyöräilijät Kausijulkaisu 2014

6. toukokuuta 2014

Lahden Pyöräilijöiden kausijulkaisu 2014 on ilmestynyt. Sähköisen version voit ladata alla olevasta linkistä heti ja painettu kappale tulee aivan piakkoin jakoon paikallisiin pyöräliikkeisiin.

Kausijulkaisu_kuva.jpg

Lataa kausijulkaisu: 

Lahden Pyöräilijät Kausijulkaisu 2014


Kilpailuilmoittautumiset kaudelle 2014

22. huhtikuuta 2014

Kausi 2014 on jälleen polkaistu käyntiin. Ilmoittautumisohjeet on päivitetty käykäähän tutustumassa Kilpailuilmoittautumiset 2014 Muistakaa ilmoittautua ajoissa ja myös peruuttaa osallistumisenne mikäli ette pääse mukaan, koska järjestävä seura perii maksun peruuttamattomista osallistujista.


Päijät-Hämeen Maastocup 2018

3. huhtikuuta 2014

 

Kesällä 2018 ajetaan neljän kisan sarja.

Seuraa tiedotusta fillarifoorumilla sekä Lahden Pyöräilijöiden facebook-sivuilla

Jos olet halukas järjestämään osakilpailun, vielä ei ole myöhäistä. Laita viestiä 9a`W_Q[@K8nuAOycEFbpr?zk]#[%VCnL/D{-%_o-B[M.+MRgHaU

SÄÄNNÖT

AIKATAULU
Ilmoittautuminen klo 17.30-18.00
Kilpailun startti klo 18.30

SARJAT
Kilpailusarjat ovat naiset yleinen, miehet yleinen, harraste ja juniorit (alle 18v.)

KILPAILUFORMAATTI
PH Cupin kilpailuformaatti on XCO, jonka lisäksi mukana on myös maastotempo sekä Strava-kilpailu.

KILPAILUN KESTO
XCO-kilpailujen kesto on yleisessä sarjassa noin 60 minuuttia, mikä radasta riippuen tarkoittaa noin 5-6 kierroksen kisaa. Harraste ajaa (noin) 4 kierrosta ja juniorit (noin) 2 kierrosta. Maastotempossa ja Strava-kilpailussa kaikilla on sama matka.

CUP JA PALKINNOT
PH Cupin loppupisteisiin huomioidaan neljä osakilpailua. Päätöstapahtumassa jaetaan pisteet 1,5-kertaisena. Cupissa luovutetaan sarjojen voittajille kiertopalkinto seuraavaan kisakauteen saakka ja lisäksi cupin finaalissa palkitaan sarjojen viisi parasta. Osakilpailuista ei ole erillisiä palkintoja.

OSALLISTUMISMAKSU
Juniorit saavat osallistua kilpailuun ilmaiseksi, muiden sarjojen osallistumismaksu on 5 euroa. 20 eurolla voi lunastaa oman numeron, joka oikeuttaa osallistumaan cupin kaikkiin osakilpailuihin. 

ILMOITTATUMINEN 
Ilmoittautuminen kilpailupaikalla klo 17:30-18:00

STARTTI
Kilpailu alkaa klo 18:30

VASTUUKYSYMYKSET
Kilpailijat huolehtivat itse omasta vakuutusturvastaan ja osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä SPU:n myöntämää kilpailulisenssiä ja tapahtuma ei ole SPU:n alainen.


Pysykää kuulolla – lisätietoja luvassa kun seuraavat osakilpailut lähestyvät. Tervetuloa!!


RSS-kuvake