Lahden pyöräilijät banneri

Porvoon Ajot 2013

10. kesäkuuta 2013

Porvoon Ajot 9.6.2013


Lahden Pyöräilijät lähtivät Suomen maineikkaampaan maantiekisaan kahden kapteenin taktiikalla. Jussi ja Juho ottivat totutusti kapteenin roolit ja itse toimin apukuskina/kirimiehenä. Skenaario, että kisa päättyisi massakiriin tai itse olisin samaan aikaan kärjen kanssa loppusuoralla oli jo ennen kisaa melko olematon. Näin siis selkeänä taktiikkana oli, että koetetaan päästä irtiottoihin ja mieluiten sellaiseen, jossa TWD-Länkenin miehiä olisi mukana. Silloin onnistumisen mahdolisuudet olisivat suurimmat. Olihan heidän joukkueessa ajamassa muuan Ranskassa asuva lahtelainen


Tarmo maantie 26.5.2013

27. toukokuuta 2013

Jos Suomessa haluaa maantien yhteislähtöjä ahkerasti ajaa, niin kannattaa varautua käymään Porissa. Siellä on jatkuvasti jotain. Tällä kertaa Porin Tarmon järkkäämät maantiekisat. Nämä olivat kolmannet kisat sillä seudulla tänä vuonna. Homma hoitui järjestäjiltä hyvällä otteella, sää oli miellyttävä (aurinkoa ja >8m/s tuulta aukeilla) ja viivallekin oli tullut jonkin verran porukkaa. Reitti oli edellisiltä vuosilta tuttu ~22km kierros, joka ei pahemmin nousuja sisällä, mutta sopivan voimakas tuuli rannikon läheisyydessä voi silti saada ajamisen mukavan haastavaksi, niin kuin kävi nyt. Parilla edellisellä vuodella ei olekaan tainnut ihan tällaista olla, kun samaa reittiä olen kiertänyt. Itse asiassa pari vuotta sitten ajoin ensimmäisen fillarikisanikin tällä reitillä. Hauskaa ja jännää se oli heti vaikka keskityinkin silloin lähinnä vain porukassa ajelemiseen. Koukussa olin silti heti.


Kilpailuilmoittautumiset 2018

2. huhtikuuta 2013

Kilpailukausi 2018 on alkanut. Ilmoittautumiset Suomen Pyöräilyunionin alaisiin cup-kilpailuihin tehdään kootusti seuran kautta.

Ilmoittautuminen kaudella 2018 sekä maantie- että maastokilpailuihin tehdään Seuramapin kautta. Eli kirjaudu omilla tunnuksilla seuramappiin ja ilmoittaudu tapahtumaan. Mikäli sinulla kysymyksiä ole yhteydessä Teroon, Mikaan tai Nikoon.

Linkki seuramappiin: https://www.seuramappi.fi/lapy/

HUOM! Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 3 päivää ja maastokisoihin 7 päivää ennen virallista ilmoittaumispäivää! Muista myös ilmoittaa luokka/matka! Ole ajoissa etenkin SM-kilpailuiden osalta, joissa ennakkoilmoittautumiset on tehtävä jo 2 viikkoa ennen kilpailua!

Seura hoitaa osallistumisen max. viiteen kilpailuun / jäsen, XCO- ja XCM- cupin täysimatkat.


Aja kovempaa!

20. maaliskuuta 2013

Yhteistyökumppanimme Fitra julkaisee toukokuussa Aja Kovempaa! Maantiepyöräilijän käsikirjan, jossa mm. Jussi Veikkanen kertoo omista kokemuksistaan ja antaa näkemystä harjoitteluun. Jäsenillämme on mahdollisuus hankkia kirja edulliseen jäsenhintaan. Lisätietoa: www.ajakovempaa.fi. Kyselyt ja tilaukset m=3ohl+j8S{TU`P?dG\*.#v2]]#[Zv~i!YhSw5jEOPCwN0Fojz!sG


Wattbike Cup 3/4 2.3.2013, Imatra 10km

13. maaliskuuta 2013

Neljän osakilpailun Wattbike Cup on tänä vuonna järjestetty niin, että alkutalven kahta neljän kilometrin kilpailua seuraa kaksi kymmenkilometristä. Molemmilla matkoilla jälkimmäinen tapahtuma on myös samalla sen matkan SM-kilpailu. Lauantaina 2.3. ajettiin tämän talven ensimmäinen kympin kilpailu, ja eihän sieltä voinut olla pois. Viime vuonna ajamani kympin kisan jälkeen totesin, ettei tuota ole mahdollista ajaa ilman kunnollista ilmanvaihtoa, eikä tämän vuoden kympeille ollut tarkoitus osallistua. Vaan enpä sitten malttanut olla ajamattakaan.


RSS-kuvake