Ajoasut 2014

admin
6. tammikuuta 2014

Ajoasujen tilaukset kaudelle 2014 ovat käynnissä - toimi nopeasti.

 

Pyöräilykausi 2014 on jo ollut normitalvea konkreettisemmin käsillä kuin yleensä. Nyt aika polkaista myös viime kesäksi lanseerattu LaPy:n ajoasujen tilauskierros vol 2 liikkeelle. Tulemme jatkamaan ulkoasultaan samalla loistavan vastaanoton saaneella Luotodesign/Antti Peltonen -käsialaa olevalla setillä, josta löytyy kuvat ohessa. Nyt tilattaviin asuihin tulee lisänä edelliseen uuden yhteistyökumppanimme Lämpösäätö Oy:n logot http://www.lamposaato.fi/, mutta myös edellisen tilauskierroksen asut toimivat ihan yhtä virallisena LaPy-edustusasuna.

Emme järjestä tällä kertaa erillistä sovituskierrosta asujen kanssa, koska lähes kaikilla on oma koko Trimtex-tuotteiden kohdalla tiedossa ja muidenkin kohdalla löydämme oikean. Otamme myös aina joitain ylimääräkappaleita seuralle viimeisenä varmistuksena ja myös uusien innokkaiden tarpeisiin.

Jäsenillemme on perjantaina 3.1.2014 lähetetty sähköpostitse tilauslomake missä on ajoasujen kuvat ja hinnat. Mikäli et jostain syystä ole saanut kyseistä sähköpostia niin ole yhteydessä Janne Elkala RIz=jXc&7Qv*yksE^|opO]#[9%i&PaIp}/cf6Xi*S^xW5 (040 8233828)

Kommentit

Kirjoittaja mikko seppälä aika
hei...jos ehdin liittyä kevään aikana pyöräily seuraanne niin onko enään mitään toiveita saada kesä kaudeksi seuran pyöräily asuja ? kokoja s-tai m..?
Jätä vastaus(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)


Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.