Yhteistyökumppanit

Nostojet

Nostojet on henkilönostamiseen erikoistunut palveluyritys, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Päivystämme ympäri vuorokauden ja palvelemme myös viikonloppuisin. Ensiluokkainen kalustomme tarkistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen ja huolletaan säännöllisesti.

Nouse ylös turvallisesti!

nostojet.png

Fitra

Fitra Oy on korkealaatuisen hyvinvointihenkisen aineiston tuottamiseen erikoistunut yritys. Luomme sisältöjä, joiden avulla pystyt muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi pysyvästi paremmiksi.

Joskus kirja voi olla käsipainoakin tehokkaampi treeniväline!

fitra.png

High5

High5 is a leader in performance nutrition. Our bars, gels and drinks fuel many of the World’s best athletes. We combine the latest developments in sports science with years of racing experience to create products that will help you perform at your very best, no matter what your ability.

high5.jpg

Luotodesign

Luotodesign on vuonna 2005 perustettu yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat graafinen suunnittelu, pakkaussuunnittelu, webdesign ja sisällönhallintajärjestelmät, tuotegrafiikoiden suunnittelu sekä tuotekuvaukset.

luotodesign.png

Trimtex

Trimtex Sport kehittää teknisiä joukkue vaatteita urheilijoille, joukkueille, seuroille ja yrityksille. Tuotteemme ovat johtavia toiminnan, muotoilun ja laadun ansiosta, olkoon kyseessä pyöräily, juoksu, hiihto tai suunnistus. Trimtex Sport on kasvava yritys ja meillä on kunnianhimoiset tavoitteet tulevalle kehitykselle. Trimtexin pääkonttori sijaitsee Lillesandissa Norjassa ja Ruotsissa Sandvikenissa sijaitsee myyntikonttori.logo_5.png

 

Lämpösäätö Oy

Lämpösäätö Oy on Lahdessa toimiva lämmitysjärjestelmien asennus-, huolto- sekä korjaustoimintaan erikoistunut yritys.

Yrityksemme perusajatuksena on tuottaa mahdollisimman kattavaa ”lämmityksen” kokonaispalvelua. Koulutettu henkilökunta sekä vankka kokemus alaltamme lähes 40 vuoden ajalta mahdollistaa erilaisten ongelmien ratkaisun. Lämpösäätö Oy työllistää tällä hetkellä kuusi henkeä.

lamposaato_logo.png

www.lamposaato.fi

WMHost

WMHost on tarjonnut jo kymmenen vuoden ajan asiakkailleen luotettavia ja laadukkaita palveluita sähköisen viestinnän saralla. Tuhansien asiakkaiden kanssa tehty yhteistyö on tuottanut monia menestystarinoita. WMHost tarjoaa mm. seuraavia palveluita:

  • webhotellipalvelut ja domainit
  • palvelinhotellipalvelut
  • ohjelmistosuunnittelu
  • tietoturvapalvelut ja konsultointi

wmhost.png

Pyöräilyliikkeet ja muut palvelut

Lahden Pyöräilijät on yhteistyössä seuraavien liikkeiden kanssa. Muista mainita jäsenyydestäsi niin saat ostoistasi jäsenalennuksen.

Lahden Polkupyörähuolto

lahden_polkupyorahuolto.jpg

Leppäsen Pyörä

leppasen_pyora.jpg

Timanttikantti - suksihuolto

Vuosittain huollamme tuhansia välineitä niin harrastaja-/kunto- kuin huippu-urheilijoille, joten osaaminen ja tietotaito on vuosien saatossa kehittynyt erilaisista töistä. Myös monivuotien yhteistyö Suomen hiihtoliiton eri lajiryhmien kanssa takaa Timanttikantin osaamisen ja huippulaadun.