Kilpailuilmoittautumiset 2018

admin
2. huhtikuuta 2013

Kilpailukausi 2018 on alkanut. Ilmoittautumiset Suomen Pyöräilyunionin alaisiin cup-kilpailuihin tehdään kootusti seuran kautta.

Ilmoittautuminen kaudella 2018 sekä maantie- että maastokilpailuihin tehdään Seuramapin kautta. Eli kirjaudu omilla tunnuksilla seuramappiin ja ilmoittaudu tapahtumaan. Mikäli sinulla kysymyksiä ole yhteydessä Teroon, Mikaan tai Nikoon.

Linkki seuramappiin: https://www.seuramappi.fi/lapy/

HUOM! Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 3 päivää ja maastokisoihin 7 päivää ennen virallista ilmoittaumispäivää! Muista myös ilmoittaa luokka/matka! Ole ajoissa etenkin SM-kilpailuiden osalta, joissa ennakkoilmoittautumiset on tehtävä jo 2 viikkoa ennen kilpailua!

Seura hoitaa osallistumisen max. viiteen kilpailuun / jäsen, XCO- ja XCM- cupin täysimatkat.

Lisenssikilpailujen osalta Lahden Pyöräilijät vastaa kilpailujen osallistumismaksut. Muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääse paikalle koska myös peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista kilpailujen järjestäjät veloittavat meitä.

Kilpailuilmoittautumisia koordinoivat Lahden Pyöräilijöissä

  • Maantiekilpailujen osalta Tero Kuusisto / Tommi Järvinen
  • Maastokilpailujen osalta Mika Koivisto

ja heiltä voit kysyä lisätietoja. Kannattaa seurata myös seuramme facebook-sivuja.

Kilpailukalenterihan löytyy osoitteesta: 

https://pyoraily.fi/tapahtumat/kilpailut/

Muistathan varmistaa, että lisenssisi on myös maksettu ennen kilpailuihin menoa. Kuntoajojen (Tour de Helsinki, Royal Pyöräily, Tahko MTB) osalta jokainen vastaa kilpailumaksuista ja ilmoittautumisista itse ellei seurasta erikseen koota joukkuetta kyseisiin tapahtumiin,

Kommentit